The Pit not running..

silencer_pl
Posts: 363
Joined: Tue Apr 24, 2012 8:29 am

Re: The Pit not running..

Post by silencer_pl » Fri Nov 09, 2012 11:15 pm

Didn't help for me. Plus I don't get the crash.txt the process just ends itself.

User avatar
Mecron
Kerberos
Posts: 38312
Joined: Fri Aug 05, 2005 7:26 pm

Re: The Pit not running..

Post by Mecron » Fri Nov 09, 2012 11:18 pm

then its a much different problem

User avatar
motorbit
Posts: 2241
Joined: Mon Sep 17, 2007 7:22 pm

Re: The Pit not running..

Post by motorbit » Fri Nov 09, 2012 11:23 pm

the game refused to start for me, no crash.txt generated.

the cause was, that i installed the game by the pit.msi

to make the game work, i had to run the setup.exe. uninstall was not necessary, if run setup.exe after the pit.msi, the installer will perform a repair installation.

hope it helps.

silencer_pl
Posts: 363
Joined: Tue Apr 24, 2012 8:29 am

Re: The Pit not running..

Post by silencer_pl » Fri Nov 09, 2012 11:25 pm

Yep that solved my problem (+ the seperator thingy).

Lemoncheese
Posts: 4
Joined: Sun Sep 09, 2012 3:45 pm

Re: The Pit not running..

Post by Lemoncheese » Fri Nov 09, 2012 11:26 pm

Afraid I can't get it working either. It's on a windows 7 64bit install (english-uk), tried the comma to full stop trick but sadly no cigar.

Lemoncheese
Posts: 4
Joined: Sun Sep 09, 2012 3:45 pm

Re: The Pit not running..

Post by Lemoncheese » Fri Nov 09, 2012 11:37 pm

Aha, got it working now by changing the languare to english-us and rerunning the setup.exe. Although I'm not sure if the language change is strictly necessary and I just ran the .msi before.

User avatar
Mecron
Kerberos
Posts: 38312
Joined: Fri Aug 05, 2005 7:26 pm

Re: The Pit not running..

Post by Mecron » Fri Nov 09, 2012 11:46 pm

we will be putting out an updated version of the demo tonight to help our non-english fans avoid this hurdle. ;)

User avatar
jp161
Posts: 2334
Joined: Thu Aug 24, 2006 8:09 am

Re: The Pit not running..

Post by jp161 » Fri Nov 09, 2012 11:58 pm

Glad to hear that, had to use the comma-dot thingy myself too.

Lemoncheese
Posts: 4
Joined: Sun Sep 09, 2012 3:45 pm

Re: The Pit not running..

Post by Lemoncheese » Sat Nov 10, 2012 12:06 am

Just thougth I'd say I've managed to change the language back to english-uk now and it still seems to work, so maybe it was just the .exe .msi thing.

User avatar
Aedrion
Posts: 185
Joined: Mon Oct 29, 2012 10:03 am

Re: The Pit not running..

Post by Aedrion » Sat Nov 10, 2012 12:21 am

Worked :)

User avatar
castewarkp
Site Admin
Posts: 1624
Joined: Fri Aug 05, 2005 6:11 pm

Re: The Pit not running..

Post by castewarkp » Sat Nov 10, 2012 2:08 am

For those getting the crash without a crash.log, please double-check the installation instructions;
viewtopic.php?f=61&t=36204
Running the .msi alone means the game will not run. If you've run the setup.exe and still get this issue, please post to the tech support forums.

European Pals! We are uploading a new version of the demo that should address the crash involving non-English systems;
---
---
Please give it a try.

[updated]
https://rapidshare.com/files/2073661462 ... o_0810.rar
http://www.atomicgamer.com/files/101224 ... demo-alpha
http://www.gamefront.com/files/22613171 ... o_0810.rar
http://kerberos-productions.com/sots-th ... hademo.rar
http://www.filedropper.com/sots-thepit-alphademo_1
Image

User avatar
jp161
Posts: 2334
Joined: Thu Aug 24, 2006 8:09 am

Re: The Pit not running..

Post by jp161 » Sat Nov 10, 2012 9:00 am

This thing made The Pit-thing work.

Cheers. :thumbsup:

kjn
Posts: 489
Joined: Thu Jun 25, 2009 9:38 pm

Re: The Pit not running..

Post by kjn » Sat Nov 10, 2012 1:09 pm

The dropbox account has been been fireballed, and the gamefront file gives a 404.

User avatar
caddybear
Posts: 466
Joined: Wed Oct 19, 2011 7:18 pm

Re: The Pit not running..

Post by caddybear » Sat Nov 10, 2012 1:22 pm

Thanks, the new build works great.
I like breast milk, but never in my tea.


Post Reply

Return to “Technical Support - Alpha Demo”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests