Drop to desktop closing motion sensor map

Post Reply
User avatar
Shadow
Ante Priore Wangum
Posts: 584
Joined: Tue Aug 30, 2005 5:30 pm

Drop to desktop closing motion sensor map

Post by Shadow » Fri Nov 09, 2012 11:50 pm

I got all the way down to level 5, had perhaps 1/2 to 2/3's of the map completed, had 6th level on the engineer. I had used the sensor map twice before with no issues. This time when I clicked the x in the circle to close the sensor map, it dropped to desktop. Kinda a bummer. lol Since there is no save, I'll have to start over. Will do so later. Was a lot of fun, though there were some balance/niggles I have which I'll post in general forum.
Dennis J. Greene
aka
Shadow
SFCShadow (on Paradox Forum)

Image
Image
Image
Image

User avatar
Mecron
Kerberos
Posts: 38384
Joined: Fri Aug 05, 2005 7:26 pm

Re: Drop to desktop closing motion sensor map

Post by Mecron » Fri Nov 09, 2012 11:56 pm

are you sure you just didn't run over the exit while looking at the map and exited the demo?

User avatar
Mecron
Kerberos
Posts: 38384
Joined: Fri Aug 05, 2005 7:26 pm

Re: Drop to desktop closing motion sensor map

Post by Mecron » Fri Nov 09, 2012 11:56 pm

Also I wouldn't really sweat balance at the alpha stage :twisted:

User avatar
Shadow
Ante Priore Wangum
Posts: 584
Joined: Tue Aug 30, 2005 5:30 pm

Re: Drop to desktop closing motion sensor map

Post by Shadow » Sat Nov 10, 2012 2:59 pm

I thought of that myself Mec, although I'm 99% sure I clicked the in game window's X, though I suppose it is remotely possible that the full window X was clicked in my autoreflex closing. lol If I did, perhaps a warning message of (are you sure you want to close this window message can me included?) It was heartbreaking to have it plop to desktop without any warning or error message.
Dennis J. Greene
aka
Shadow
SFCShadow (on Paradox Forum)

Image
Image
Image
Image

Post Reply

Return to “Technical Support - Alpha Demo”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest